Kinder keukenschort zelf ontwerpen

Ben je aan het zoeken naar cadeau voor je kind, kleinkind of neefje/nichtje die een fanatiek hulp in de keuken is? Geef dan een gepersonaliseerd kinder keukenschort kado. Je kan dit kinderschort ontwerpen met je eigen foto en naam. Hoe leuk is het om je eigen schort te hebben als je weer koekjes gaat bakken of je vader gaat helpen met de BBQ (pas wel afstand behouden van het vuur hé).

Kinderschort met naam

Wij hebben naast klassieke schorten en contrasterende kwaliteit schorten hebben we ook super leuke schorten voor kinderen met naam in ons assortiment. De kinder schorten zijn leverbaar in wit en zwart. Je kan ook je kinderschort afmaken met één van de tienduizenden figuren die je onze editor kan kiezen, van een koksmuts tot een tijger. Je kan je schort helemaal zelf opmaken.

Schort voor kinderen – wit

18.99

Schort voor kinderen – zwart

18.99

Kinderschorten in grote aantallen

Je kan bij ons ook terecht voor het bedrukken van kookschorten voor kinderen voor scholen, bedrijven of instellingen. Geef je binnenkort een partijtje en heb je dus schorten nodig met je gezicht en naam van je vriendje of vriendinnetje die binnenkort bij je komt koken? 

Stuur dan een mail naar info@creativeshops.nl en een van onze medewerkers stuurt je een voorstel inclusief proefdruk van het schort, dan weet je precies hoe het schort eruit komt te zien. We kunnen een voorstel maken vanaf 15 kinderschorten. Ook kunnen wij voor grotere aantallen kinder sloven verzorgen. 

Kookschorten.com

Klantenservice
Producten